Valokuvaaja Tiina Anttila | Muksupaketti on kuvauspaketti, jossa on kaikki tarvittava yksivuotiaan kuvaustarpeisiin.
Yksivuotiaskuvaus, lapsikuvaus, taaperokuvaus, yksivuotiskuvaus,
1148
page-template-default,page,page-id-1148,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Muksupaketti

Muksupaketti

Muksupaketti on tarkoitettu yksivuotiaalle tai sitä vanhemmalle lapselle. Muksupakettiin kuuluu lapsen kuvaaminen kotona tai miljöössä ja yksi 20*30cm kuva paspiksessa ja neljä 13*18cm lahjakuvaa paspiksessa annettavaksi isovanhemmille ja kummeille. Lisäksi jokaisesta ostetusta kuvasta saa pienikokoiset digikuvat, joita voi jakaa vaikka somessa. Lisäkuvat kuvatuotehinnaston mukaan.

 

Kuvaaminen kannattaa tehdä aikana, jolloin lapsi on virkeimmillään. Hyvin levännyt ja syönyt lapsi jaksaa kuvauksia paremmin kuin väsynyt lapsi. Mikäli lapsi sairastuu, kuvauksia on siirrettävä. Voit varata kuvauksiin jonkun lapsen lempilelun mukaan. Lempilelun kanssa kuvassa oleminen on mukavampaa. Muistelkaa myös lempilaulut ja leikit, joita voimme laulaa ja leikkiä kuvausten lomassa. Hymy tulee herkemmin kun vanhemmat osallistuvat kuvauksiin ja kuvauksesta tulee yhteinen leikkituokio.