Valokuvaaja Tiina Anttila | Haikarapaketissa yhdistyy raskauskuvaus ja vauvakuvaus eli Newborn-kuvaus näppäräksi paketiksi, joka on helppo antaa vaikka vauvakutsulahjaksi.
vauvakutsulahja, Baby Shower-lahja, vauvakuvaus, newborn-kuvaus, newbornkuvaus, raskauskuvaus,
1141
page-template-default,page,page-id-1141,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Haikarapaketti

Haikarapaketti

Haikarapakettiin on yhdistetty raskauskuvaus  äidille ja newborn-kuvaus alle kaksiviikkoiselle vauvalle. Raskauskuvaus voidaan toteuttaa kotona tai miljöössä kahdeksannella raskauskuukaudella, jolloin olo ei ole vielä niin tukala.  Kuvaukset voidaan toteuttaa rennosti lifestyle-tyylisesti tai voimme kuvata upea muotokuva muistoksi raskausajasta.

 

Vauvakuvaus toteutetaan kotona. Kuvauksia varten kannattaa asunto lämmittää lämpimäksi, jotta vauvalla olisi mahdollisimman mukava olla, häntä kuvataan vähissä vaatteissa. Tuon mukanani kuvauksiin kaiken tarvittavan välineistön ja rekvisiitan.

Mikäli halalut käyttää kuvauksissa aitoja kukkia voimme teettää luottofloristilla upeita elementtejä kuvauksiin. Floristin tekemät työt nostavat luonnollisesti paketin hintaa.

 

Pakettiin kuuluu kaksi kaksi kuvausta, äidille ja vauvalle sekä kaksi 20*30cm kuvaa ja pienikokoiset tiedostot jokaisesta ostetusta kuvasta.

Lisäkuvat kuvatuotehinnaston mukaan.