Valokuvaaja Tiina Anttila | Vanhojen tanssit Ähtärin lukio 2019
880
post-template-default,single,single-post,postid-880,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Vanhojen tanssit Ähtärin lukio 2019

Vanhojen tanssit Ähtärin lukio 2019

Sain suuren kunnian ikuistaa Ähtärin lukion vanhojen tanssit. Kuvausolosuhteet olivat lievästi sanottuna haastavat.

Ähtärin lukion vanhojen tanssit ovat aivan omaa luokkaansa. Tanssit lähentelee huikeudessaan jopa spektaakkelimaisia mittakaavoja. Valoshow ja koko tanssi oli huikeaa. Nuoret olivat tehneet koko syksyn töitä esityksen eteen ja hioneet sen viimeisen päälle upeaksi suoritukseksi, joka varmasti jättää seuraaville vanhoille isot kengät täytettäväksi.

Tässä muutama kuva tästä upeasta esityksestä.


No Comments

Post A Comment