Valokuvaaja Tiina Anttila | Sivuston päivityksiä
739
post-template-default,single,single-post,postid-739,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Sivuston päivityksiä

Sivuston päivityksiä

Lisäsin sivustolleni muutaman uuden osion. Palvelut yrityksille ja mahdollisuuden nettiajanvaraukseen.

Tarjoan yrityksille kuvauspalveluita, nettisivujen toteutusta ja lisäksi minulla on mahdollisuus toteuttaa pienimuotoisia markkinointivideoita myös asiakkaan omista kuvista ja videoista. Kysy ihmeessä tarjous niistä. Videot soveltuu nettisivuille ja someen.

Ajanvarauskalenterin kautta voit varata kuvausajan studio- ja miljöökuvauksiin. Varauksen jättämisen jälkeen sinulle tulee sähköpostiin varmistusviesti ajanvarauksestasi. Otan sinuun pian yhteyttä, ja varmistan kuvauksen ja sovin kanssasi yksityiskohdista.

No Comments

Post A Comment