Valokuvaaja Tiina Anttila | Naamakirjan kuolema
636
post-template-default,single,single-post,postid-636,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Naamakirjan kuolema

Naamakirjan kuolema

Tein radikaalin ratkaisun. Lopetin naamakirjaelämäni. Jotkut voi olla sitä mieltä, että se on itsemurha, mutta minulle tuli mitta täyteen naamakirjaa ja sen mainostulvaa. Huomasin, että naamakirja oli tehnyt minusta mittavan mainosprofiilin vuosien kuluessa. Kaikki tykkäykset, tilapäivitykset, jaot, linkit, verkkohaut, ihan kaikki oli kerätty naamakirjaan. Sieltä löytyi kiinnostuksen kohteita, joista en edes itse tiennyt olevani kiinnostunut, ja näiden perusteella sitä mainostulvaa sitten oli aikajanalla. Kiitos ei. Naamakirjaelämäni on nyt lopussa. Päivittelen tänne kuulumisia, jos on jotain päivitettävää.

No Comments

Post A Comment